top of page
aangeschotenwild_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png
literair tijdschrift
IMG-4463.jpg

Aangeschoten wild is een podium voor hoogstaande maar toegankelijke, literaire schrijfsels, met name van auteurs die er op een of andere manier uitspringen maar (nog) meer erkenning verdienen. Het blad is binnenkort te lezen, voorlopig alleen nog digitaal. Het zal vier keer per jaar verschijnen (maart, juni, september en december). De gepresenteerde schrijfvormen zijn: quotes, korte verhalen, gedichten en af en toe een essay. Alleen volledige stukken (geen vervolgverhaal of fragment van een boek). Elk nummer heeft z’n eigen thema.

 

Aangeschoten wild zit nu in zijn experimentele fase en wordt nog volledig door vrijwilligers gerund, maar we hebben wel de ambitie dit groot te maken, mede dankzij de subsidie die we na een aantal nummers kunnen aanvragen. We zijn hier om te blijven en eindelijk de echte schrijvers de credits te geven die zij verdienen!

 

Ken of ben jij iemand die – naast schrijfwerk – op een andere manier kan helpen en het oké vindt om dat de eerste edities als vrijwilligerswerk te doen? We zoeken nog een marketing- of pr-medewerker, IT'er en/of extra redactielid!  Aangeschoten wild is en blijft een non-profit, dus zodra er inkomsten zijn, worden die in het blad gestopt en verder als vergoeding voor onkosten ingezet.

 

Bijdrage leveren?
bottom of page